fbpx
spot_img
10.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARA1 iunie, la Castelul Corvinilor, cu Ordinul Cavalerilor de Hunedoara. Intrare gratuită...

1 iunie, la Castelul Corvinilor, cu Ordinul Cavalerilor de Hunedoara. Intrare gratuită pentru copii și adolescenți

Publicat în

spot_img
spot_img

Muzeul Castelul Corvinilor din Hunedoara pregătește o zi specială de 1 iunie pentru copii și adolescenți, care au resimțit și ei efectele izolării din timpul stării de urgență.

Toți vizitatorii sub 18 ani vor avea intrarea gratuită la Castelul Corvinilor luni, de Ziua Copilului. În această zi specială, Ordinul Cavalerilor de Hunedoara îi așteaptă cu multe surprize, într-o atmosferă medievală.

Castelul Corvinilor va fi deschis publicului în 1 iunie între orele 12:00 – 20:30.

Reguli de vizitare

– Accesul în muzeu se va face numai în condițiile purtării unei măști (medicală/nonmedicală). Aceasta trebuie să acopere atât nasul cât și gura.

– Accesul vizitatorilor în cadrul muzeului se va face numai după efectuarea triajului observațional și a termometrizării noncontact. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura sau care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) nu vor avea acces în muzeu.

– Vizitatorii îşi vor dezinfecta mai întâi mâinile cu dezinfectant pe bază de alcool, care este pus la dispoziție de Muzeu și vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălţăminte aflate la intrarea în Castel.

– Pe parcursul traseului de vizitare, este obligatorie păstrarea unei distanțe de 2 m față de alți vizitatori și față de personalul muzeului.

– Circuitul de vizitare este unidirecțional și este marcat cu săgeți direcționale la nivelul fiecărui etaj. Publicul va respecta traseul de vizitare.

– Pe toata durata vizitei, publicul este rugat să respecte instrucțiunile personalului muzeului.

Ioana Pop

Articole recente

Diminuarea inegalităților din UE, eliminarea dublei măsuri și debirocratizarea – priorități ale UDMR în viitorul Parlament European (PE)

Europarlamentarul Iuliu Winkler conduce lista UDMR la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în 9 iunie. CMF 43240001

Pelerinaj la Șumuleu Ciuc | Sute de mii de oameni așteptați în sâmbăta Floriilor Catolice la cel mai mare pelerinaj din Europa de Est

Mottoul din acest an al pelerinajului este ”Reînnoiţi-vă!", slujba urmând să fie oficiată de episcopul diecezei romano-catolice din oraşul ungar Pécs, Felföldi László.

Tech Talks by UPT, conferința de tehnologie organizată de Universitatea Politehnica Timișoara, un succes din toate punctele de vedere

Nouă speakeri de talie mondială, experți de top din industria AI, lideri de opinie și pionieri în domeniu au urcat vineri, 17 mai 2024, pe scena cinematografului Timiș pentru a prezenta perspectivele proprii și a explora impactul inteligenței artificiale asupra societății și modul în care tehnologia poate fi folosită pentru a îmbunătăți viețile oamenilor

Municipiul Braşov, al doilea an în care candidează la titlul de Capitală Verde Europeană

Braşovul este singurul oraş din România care participă la această competiţie şi unul dintre cele nouă municipalităţi care au trecut de prima etapă

Mai multe articole de același fel

Brandul turistic al Țării Hațegului, premiat cu bronz la competiția europeană de branding Transform Awards

Proiectul de branding turistic al Țării Hațegului și orașului Hațeg a câștigat trofeul de bronz la categoria “Cel mai bun brand de loc sau de țară”, în competiția Transform Awards 2024, singura competiție de branding din Europa.