Consilierii locali din Reșița au votat, în ședința de joi, reducerea cu 50 la sută a chiriilor pentru terasele permanente și sezoniere din oraș.

Primarul municipiului Reșița a spus că vrea să vină în ajutorul patronilor de localuri, unul dintre cele mai lovite sectoare din punct de vedere economic din cauza pandemiei de coronavirus.

„Le-am propus colegilor mei din Consiliul Local Reşiţa şi au acceptat reducerea cu 50 la sută a tarifelor, (pentru terase – n.r.) pe tot anul 2020, din dorinţa de a veni în sprijinul celor care au fost loviţi de Covid-19 şi au avut de suferit. Vor deschide terasele de la 1 iunie şi sperăm să le venim cât de cât în ajutor”, a declarat primarul Ioan Popa.

FOTO: Primăria Reșița/ Facebook

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.