Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că a creat, în Timișoara, un spațiu pentru freelanceri. Robu spune că primăria a montat două foișoare pentru cei care nu au un birou în care să își desfășoare activitatea.

„Am creat un spațiu pentru freelanceri. În Timișoara avem oameni, inclusiv jurnalişti, care nu au un sediu, care nu lucrează într-o firmă, ci desfăşoară diverse activităţi utile pe cont propriu. La o sugestie, am montat două foişoare între Castelul Huniade şi Cinematograful Studio”, am declarat Nicolae Robu, în cadrul conferinței de presă online susținută vineri.

Robu a mai spus că foișoarele nu dispun, încă, de dotări precum curent sau conexiune la internet, însă vor fi racordate, pe viitor, și la rețeaua de electricitate.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.