Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat primul concert în Timișoara după relaxare. Robu a promis timișorenilor un concert Phoenix, Cargo și Pro Musica la sfârșitul săptămânii viitoare.

“Vreau ca săptămâna viitoare să organizăm un concert, în condițiile reglementate, cu maximum 500 de participanţi, care vor sta pe scaune. Vom lua toate măsurile de împrejmuire a zonei. Sunt convins că și timişorenii aşteaptă semne de apropiere de normalitate și artiștii ce să mai vorbim. Vom încerca un concert în weekend-ul următor, în Piaţa Libertăţii ne gândim să îl facem cu Phoenix, Cargo şi Pro Musica. Sper să poată toate cele trei trupe timișorene să fie prezente pe scenă. Dacă nu pot toate vreau să îl facem oricum, și dacă va fi cu o singură trupă”, a anunţat Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă online.

Robu a recunoscut că nu a vorbit cu niciunul dintre artiști, dar speră că va primi răspunsuri pozitive și va organiza concertul la sfârșitul săptămânii viitoare.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.