Măştile de protecţie achiziţionate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării pentru elevi, personalul didactic şi nedidactic au fost distribuite în cursul zilei de astăzi şcolilor din învăţământul de stat şi privat din judeţ.

Reamintim că în perioada imediat următoare elevii din clasele terminale sunt aşteptaţi la şcoală pentru a se pregăti cu profesorii de la clasă în vederea participării la examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat. Elevii vor primi câte două măşti pe zi, iar şcolile vor fi curăţate cu substanţe biocide. Fiecare unitate de învăţământ a stabilit măsuri speciale de prevenire, astfel încât procesul de învăţământ să se desfăşoare în condiţii de siguranţă maximă. Ceilalţi elevi vor beneficia în continuare de pregătire prin intermediul cursurilor on-line.

A doua tranşă de măşti de protecţie va sosi în scurt timp.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.