fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSPrimăria Oradea a pregătit 7579 de kituri sanitare pentru siguranța elevilor din...

Primăria Oradea a pregătit 7579 de kituri sanitare pentru siguranța elevilor din anii terminali și a profesorilor

Publicat în

spot_img
spot_img

Consiliului Local Oradea a aprobat în cea mai recentă ședință hotărârea privind asigurarea de kituri cu materiale sanitare pentru unitățile de învățământ din rețeaua școlară a Municipiului Oradea, kituri destinate prevenției și combaterii infectării cu SARS Cov-2.

În contextul epidemiologic actual, în condițiile în care este necesară prezența fizică a elevilor pentru desfășurarea activităților de pregătire în vederea examenelor, dar și în vederea susținerii examenelor, se impune respectarea unor măsuri specifice de protejare a acestora și a întregului personal care participă la acest proces.

Astfel, Primăria Oradea va pune la dispoziţia elevilor şi profesorilor orădeni 7579 de kituri cu materiale sanitare, în scopul desfăşurării în bune condiţii a pregătirii elevilor din anii terminali, precum şi a examenelor de capacitate şi bacalaureat.

Fiecare kit va conține: gel dezinfectant Hygienum gel – 50 ml, șervețele umede dezinfectante.

Primăria Oradea preia aceste kituri de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea şi le predă Şcolii Gimnaziale Avram Iancu, care le va distribui apoi după o listă primită de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor tuturor unităților care au nevoie.

În ceea ce privește măștile de protecție, aceste sunt asigurate gratuit de Guvernul României  pentru fiecare elev din anii terminali și profesorii coordonatori.

Adrian Meitner

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel