Bolnavii pot merge din nou la spital. Ambulatoriul de specialitate din Spitalul Județean de Urgență Deva, deschis integral

Data:

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva redeschide Ambulatoriul de Specialitate. Bolnavii se vor putea, din nou, adresa medicilor specialiști, după două luni de când spitalul a fost închis din cauza contaminării cu coronavirus, iar, mai apoi transformat în spital COVID.

“Începând cu data de 2 iunie 2020, activitatea Ambulatoriului de specialitate va fi reluată integral cu respectarea circuitelor și măsurilor de prevenție”, informează Consiliul Județean (CJ) Hunedoara, instituție în subordinea căreia se află SJU Deva.

Pacienții care se vor adresa personalului medical din cadrul ambulatoriului se vor prezenta la cortul de triaj instalat la intrarea în incinta spitalului și, după ce vor fi verificați din punct de vedere epidemiologic, vor fi îndrumați spre cabinetele de specialitate.

“Conducerea SJU Deva a dispus, de asemenea, dezinfectarea cabinetelor medicale după fiecare consult și asigurarea unui timp necesar între consultații pentru ca pacienții să nu intre în contact unii cu ceilalți”, se mai arată în comunicatul CJ Hunedoara.

Tot din data de 2 iunie, se redeschide și Secția Recuperare Medicală (Baia Sărată), în aceleași condiții de siguranță ca și în cazul Ambulatoriului de specialitate.

“Facem precizarea că Secția Recuperare Medicală va oferi doar servicii de recuperare, nu și de cazare, spațiul destinat pacienților fiind renovat, recepționat, dotat cu mobilier și aflat în curs de autorizare. Conducerea SJU Deva a stabilit, la nivelul grupului de lucru constituit în cadrul unității sanitare, proceduri și protocoale pentru gestionare a tuturor cazurilor”, precizează reprezentanții CJ Hunedoara.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related