VIDEO. 8 minute și 46 de secunde. Cum a fost ucis George Floyd, în timp ce se afla în custodia Poliției. Moartea care a provocat un val de revoltă în SUA

1
483

8 minute și 46 de secunde a stat ofițerul de poliție Derek Chauvin cu genunchiul pe gâtul lui George Floyd, potrivit unei reconstituiri a presei americane. New York Times a pus cap la cap filmările de pe camerele de supraveghere din zonă, dar și ale martorilor, făcând filmul minutelor dinaintea morții bărbatului de culoare, care a provocat revolte violente în Statele Unite, informează HotNews.ro.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Polițiștii au ajuns la locul unde s-a produs evenimentul după ce angajații unui magazin au reclamat că un bărbat a plătit cu o bancnotă falsă și este îngrozitor de beat. Totul a început la ora 19.57, iar apelul la numărul de urgență 911 a avut loc la ora 20.01.

Potrivit sursei citate, la scurt timp, la fața locului ajunge un prim echipaj de poliție, care îl scoate pe Floyd din mașina în care se afla. La șase minute după arestarea sa, bărbatul este dus către mașina de poliție. Când se apropie de mașina poliției, în imagini se vede cum George Floyd se lasă la pământ și spune că este claustrofobic și refuză să intre în autovehicul.

Citiți AICI cronologia evenimentului care a stârnit revolta în SUA.

(FOTO: Captură video)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

1 COMENTARIU

  1. E o mare gresela din partea Mediei sa promoveze asemenea video. O singura imagine era suficient.

Comments are closed.