VIDEO. Modele LEGO cu tematică spațială și lucrări Toy Photo, expuse la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

0
35

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud a deschis luni dimineața prima expoziție organizată după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Fiind lansată de 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, expoziția are o tematică dedicată celor mici, dar nu numai. Este vorba despre ”Expoziția de primăvară Brickenburg” organizată în parteneriat cu Asociația Brickenburg, în cadrul căreia sunt expuse modele LEGO cu tematică spațială, precum și lucrări Toy Photo și de grafică filatelică, realizate de artiști din mai multe țări.

Expoziția reflectă o preocupare de mai bine de 40 de ani a expozanților pasionați de LEGO și se adresează atât copiilor cât și adulților, provocați să descopere misterele spațiului prin prisma jocului. Fascinanta lume a cosmosului reconstituită din piese LEGO poate fi vizitată de către toți cei interesați în perioada 1 iunie – 5 iulie 2020, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Primii cinci vizitatori ai expoziției au fost răsplătiți de organizatori cu un premiu surpriză.

Pentru o bună desfășurare a activității se permite accesul vizitatorilor numai în condițiile purtării obligatorii a măștii individuale și după verificarea temperaturii de către reprezentantul muzeului. Nerespectarea acestor prevederi conduce la refuzul accesului. Totodată, vizitatorii sunt rugați să respecte traseele indicate de personalul de specialitate al muzeului. Accesul în expoziție este permis în grupuri de maximum trei persoane (cu excepția familiilor cu doi sau mai mulți copii), la un interval de 10-15 minute.

(FOTO: Facebook / Asociatia Brickenburg)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.