Biblioteca Județeană din Reșița își reia, etapizat, activitatea cu publicul

Data:

Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” Caraș-Severin își va relua, etapizat, activitatea cu publicul, respectând o serie de măsuri sanitare și administrative pentru protejarea sănătății utilizatorilor și angajaților instituției.

Începând cu data de 02 iunie 2020, într-o primă etapă, vor fi disponibile, serviciile de restituire și împrumut documente la :

Secția Împrumut Adulți – str. Libertăţii, nr. 40 (Casa de Cultura et. II), tel. 0255 210 240

Secția Împrumut Copii – str. Libertăţii, nr. 40 (Casa de Cultura et. II), Tel. 0255 210 669

Filiala ,,Lunca Bârzavei” – str. Făgărașului, Nr.18C, et II, Tel. 0255 254 679

Secția Anglo-Americană, Secţia Franceză – Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 30-32, Tel. 0255 224 854

Secţia Germană „Alexander Tietz” – B-dul Revoluţia din Decembrie, nr. 22, Tel. 0255 220 081

Programul cu publicul pe perioada stării de alertă este de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 15:00.

În vederea reducerii timpului de staționare în bibliotecă și a evitării eventualelor pericole epidemiologice, instituția recomandă verificarea disponibilității cărților în catalogul online disponibil pe pagina web. Rezervarea titlurilor dorite se poate face prin e-mail (contact@bjcs.ro) sau telefonic la numerele afișate mai sus.

Pentru siguranța utilizatorilor și a personalului bibliotecii, accesul în bibliotecă se va face cu respectarea regulilor stabilite de autorități pe perioada stării de alertă: purtarea obligatorie a măștii de protecție pe toată durata vizitei, triajul epidemiologic, igienizarea mâinilor cu dezinfectant pus la dispoziție la intrare și respectarea distanței de siguranță de cel puțin 1,5 metri între utilizatori.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

În weekend a avut loc Festivalului corurilor de copii și tineret „Timotei Popovici”

Evenimentul a avut loc la Palatul Cultural și a debutat cu o triplă lansare de carte: primul volum intitulat „Episcopii Caransebeșului și muzica”, sub condeiul domnului prof. univ. dr. Dumitru Jompan și sub tiparul Editurii Episcopiei Caransebeșului, „Cercetări și studii: etno-muzicologie, bizantinologie și etnologie”, nr. 5/2022, sub condeiul prof. univ. dr. habil.

24 de lucrări ale artistului Aurel Sârbu, vernisate în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Expoziția reunește lucrări reprezentative pentru activitatea de peste 30 de ani a pictorului, a căror tematică a fost inspirată de poezia și filosofia lui Lucian Blaga, precum și de lumea satului românesc.