Primăria Zalău a amenajat în Parcul Central Municipal un “altar de vară” în care vor putea fi oficiate căsătorii în aer liber, după încetarea restricțiilor impuse de starea de alertă

“Am finalizat proiectul dedicat oficierii căsătoriilor în aer liber. Apreciez că prin intermediul acestei investiții vom crea un ambient plăcut ceremoniilor și îmi doresc ca acest “altar” să fie opțiunea celor care își întemeiază o familie, pentru evenimentul important din viața lor”, a declarat primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Cuplurile care vor dori ca oficierea căsătoriei să aibă loc în spațiul amenajat în Parcul Central vor trebui să anunțe acest lucru în momentul programării la Serviciul Stării Civile.

(FOTO: Primăria Zalău)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.