S-au redeschis Baza de agrement de la Șugaș Băi și Muzeul Cinegetic din Sfântu Gheorghe

0
24

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sfântu Gheorghe a decis ca, începând marți, 2 iunie, să fie redeschise parcul de aventură, peretele de escaladă, terenul de minigolf şi terenul de tenis din cadrul Bazei de agrement de la Şugaş Băi.

Turiştii şi clienţii au obligaţia să respecte măsurile de protecţie în vigoare, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Începând de marți s-a redeschis publicului și Muzeul Cinegetic din Sfântu Gheorghe. Programul de vizitare este de marţi până sâmbătă, între orele 10.00 – 17.00 şi duminică, între orele 10.00 -14.00.

(FOTO: Primăria Sfântu Gheorghe)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.