Agentul FIFA și impresa Ana Maria Prodan este noul patron al echipei de fotbal FC Hermannstadt. Mutarea vine cu numai două săptămâni înainte de reînceperea campionatului în România. Așa după cum se știe, Liga 1 a luat o pauză forțată de două luni, din cauza pandamiei de coronavirus.

Acesta se va implica în proporție de 100% la clubul din Sibiu, alături de unul dintre finanțatorii clubului, Claudiu Rotar.

„Venim cu informații de ultimă oră și vești bune pentru tot ce înseamnă AFC Hermannstadt și fotbalul sibian! Cu puține momente în urmă, finanțatorii FCH au ajuns la o înțelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât și pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunță investiții importante pe termen lung. Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezența doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru!”, se arată în comunicatul emis de Hermannstadt.

Claudiu Rotar, finanțatorul celor de la Hermannstadt, a confirmat pentru GSP.RO, informația: „Am semnat toate actele. Este o zi importantă pentru ca eu îmi doresc binele acestui club”.

Ana Maria Prodan: „Am să mă implic sută la sută la Sibiu. Sper și îmi doresc să ajungem să ne batem la campionat! La Sibiu este un oraș minunat, un public inimos, ceea ce te ajută să faci performanță. Vreau să scriu istorie și o voi face! Cel mai important este în aceste momente ca echipa să rămână în Liga 1 și o să vedeți ce performanțe vom avea din sezonul viitor! Vom face treabă la Sibiu”.

Mutarea s–a lasat cu demisii la Sibiu. Mureșan și Zamfir sunt out.

Prima decizie luată de Ana Maria Prodan, în noua sa calitate, a fost aceea de a se despărți de actualul președinte al clubului sibian, Iuliu Mureșan , și de Răzvan Zamfir, care deținea funcția de irector al departamentului de scouting.

Cei doi oficiali au decis relizierea contractelor pe cale amiabilă.

Ana Maria Prodan a mai deținut și în trecut funcția de președinte de club. Se întâmpla în 2013, atunci impresara o prelua pe Universitatea Cluj,  dar pe fondul neînțelegerilor cu galeria “Șepcilor Roșii”, Ana Maria Prodan a demisionat.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.