fbpx
spot_img
19.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTBombă în Liga 1: Ana Maria Prodan a preluat FC Hermannstadt

Bombă în Liga 1: Ana Maria Prodan a preluat FC Hermannstadt

Publicat în

spot_img
spot_img

Agentul FIFA și impresa Ana Maria Prodan este noul patron al echipei de fotbal FC Hermannstadt. Mutarea vine cu numai două săptămâni înainte de reînceperea campionatului în România. Așa după cum se știe, Liga 1 a luat o pauză forțată de două luni, din cauza pandamiei de coronavirus.

Acesta se va implica în proporție de 100% la clubul din Sibiu, alături de unul dintre finanțatorii clubului, Claudiu Rotar.

„Venim cu informații de ultimă oră și vești bune pentru tot ce înseamnă AFC Hermannstadt și fotbalul sibian! Cu puține momente în urmă, finanțatorii FCH au ajuns la o înțelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât și pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunță investiții importante pe termen lung. Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezența doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru!”, se arată în comunicatul emis de Hermannstadt.

Claudiu Rotar, finanțatorul celor de la Hermannstadt, a confirmat pentru GSP.RO, informația: „Am semnat toate actele. Este o zi importantă pentru ca eu îmi doresc binele acestui club”.

Ana Maria Prodan: „Am să mă implic sută la sută la Sibiu. Sper și îmi doresc să ajungem să ne batem la campionat! La Sibiu este un oraș minunat, un public inimos, ceea ce te ajută să faci performanță. Vreau să scriu istorie și o voi face! Cel mai important este în aceste momente ca echipa să rămână în Liga 1 și o să vedeți ce performanțe vom avea din sezonul viitor! Vom face treabă la Sibiu”.

Mutarea s–a lasat cu demisii la Sibiu. Mureșan și Zamfir sunt out.

Prima decizie luată de Ana Maria Prodan, în noua sa calitate, a fost aceea de a se despărți de actualul președinte al clubului sibian, Iuliu Mureșan , și de Răzvan Zamfir, care deținea funcția de irector al departamentului de scouting.

Cei doi oficiali au decis relizierea contractelor pe cale amiabilă.

Ana Maria Prodan a mai deținut și în trecut funcția de președinte de club. Se întâmpla în 2013, atunci impresara o prelua pe Universitatea Cluj,  dar pe fondul neînțelegerilor cu galeria „Șepcilor Roșii”, Ana Maria Prodan a demisionat.

Sorin Giurca

Articole recente

A fost dat în funcţiune noul terminal de pasageri al Aeroportului Internaţional Oradea

O investiţie de 40 de milioane de euro din fonduri europene

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Poliţia de Frontieră a transmis că, în zilele de duminică şi luni circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că sunt celebrate Rusaliile Catolice.

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Mai multe articole de același fel