fbpx
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJClujenii pot participa la dezbaterea publică online pentru închirierea locurilor de parcare,...

Clujenii pot participa la dezbaterea publică online pentru închirierea locurilor de parcare, garaje și copertine

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Cluj-Napoca organizează dezbaterea publică online pentru Regulament privind închirierea locurilor de parcare, garaje și copertine aflate în administrarea Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor.

Dezbaterea va avea loc joi, 4 iunie, la ora 16:00 pe o platformă online de videoconferință.Persoanele care doresc să participe în cadrul dezbaterilor publice se pot înscrie completând un formular online pe site-ul Primăriei, Secțiunea Depune cereri, înainte cu minimum patru ore de ora stabilită pentru începerea ședinței.

„Cetățenii care s-au înscris în aceste condiții vor primi un link prin e-mail, prin care se vor putea conecta la dezbaterea publică și vor putea lua cuvântul”, anunță Primăria Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre ce trebuie să faceți pentru a participa la dezbatere găsiți pe siteul Primăriei Cluj.

Articole recente

Leorinţ a găzduit a şaptea ediţie a concursului naţional de călărie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi

Aacesta este singurul concurs naţional de călărie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi.

Tánczos Barna: Ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ar sprijini Via Transilvanica 

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

Tradiţii şi obiceiuri de Rusalii, una dintre cele mai vechi sărbători creştine

În Ardeal există obiceiul cunoscut ca “udatul nevestelor”, când femeile sunt stropite cu apă pentru a fi sănătoase şi frumoase tot restul anului.

Pünkösd után

Minden megváltozik az elsô Pünkösd után. Különleges lehetôségek birtokosaivá válnak, akik a Szentlélek kiáradása alá kerülnek. Sajnos, az Egyház népe nem mindig él az alkalommal.

Mai multe articole de același fel