Primăria Cluj-Napoca organizează dezbaterea publică online pentru Regulament privind închirierea locurilor de parcare, garaje și copertine aflate în administrarea Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor.

Dezbaterea va avea loc joi, 4 iunie, la ora 16:00 pe o platformă online de videoconferință.Persoanele care doresc să participe în cadrul dezbaterilor publice se pot înscrie completând un formular online pe site-ul Primăriei, Secțiunea Depune cereri, înainte cu minimum patru ore de ora stabilită pentru începerea ședinței.

„Cetățenii care s-au înscris în aceste condiții vor primi un link prin e-mail, prin care se vor putea conecta la dezbaterea publică și vor putea lua cuvântul”, anunță Primăria Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre ce trebuie să faceți pentru a participa la dezbatere găsiți pe siteul Primăriei Cluj.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.