Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti” din Satu Mare va organiza sâmbătă, 6 iunie, primul concert cu public care are loc după starea de urgenţă cauzată de pandemia de coronavirus.

Publicul se va putea bucura de “Anotimpurile” lui Antonio Vivaldi, solist Vlad Răceu.

Concertul va avea loc în curtea Muzeului de Artă din Satu Mare, Piața Libertății, nr. 21, de la ora 18.30.

Locurile la concert sunt limitate, iar intrarea se va face în ordinea sosirii.

Puteți afla mai multe informații despre concert și organizare la numerele: 0786.085.416 (Casa de bilete), 0261.712.666 (Secretariat Filarmonicii) sau la adresele de e-mail: filarmonicadlsm@gmail.com, filarmonicadlsm@yahoo.com.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.