Școală din Miercurea Ciuc, reabilitată cu peste 6 milioane de lei

0
25

Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Miercurea Ciuc va intra în această lună în lucrări de reabilitare.

Contractul, semnat miercuri de municipalitate, prevede  reabilitarea termică totală a clădirii, reabilitarea rețelelor electrice, de încălzire, de apă și canal, a acoperișului și instalarea panourilor fotovoltaice.

“După mai multe proceduri de achiziție fără rezultat, Primăria a atribuit execuția lucrării de reabilitare firmei locale de construcții Tectum Company S.A. Contractul de execuție a fost semnat astăzi, 3 iunie. Valoarea contractului este 6,13 de milioane de lei, din care 2,61 de milioane de lei reprezintă contribuția Uniunii Europene, iar 400 de mii de lei reprezintă contribuția din bugetul statului. Restul de 3,11 de milioane de lei sunt asigurați din fonduri locale”, a anunțat Primăria Miercurea Ciuc.

Durata contractului este de șase luni și ordinul de începere a lucrării va fi eliberat la mijlocul acestei luni.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.