Un bărbat întors din Germania, care a fost plasat în carantină instituționalizată într-un centru din Bistrița-Năsăud, a fost găsit decedat în camera lui, informează bistriteanul.ro.

Bărbatul, de 51 de ani, s-a întors din Germania în 22 mai și se afla în izolare la domiciliu. Pentru că nu a respectat măsura, a fost dus trei zile mai târziu într-un centru de carantină instituționalizată. Potrivit sursei citate, bărbatul nu și-a ridicat miercuri micul dejun și prânzul, iar jandarmii care păzeau centrul au încercat să ia legătura cu el. Fiindcă bărbatul nu a răspuns, forțele de ordine au intrat în camera acestuia. L-au găsit în stare de inconștiență, iar echipajul medical chemat la centru a constatat decesul.

Polițiștii de la Investigații Criminale au început cercetările în acest caz, iar medicii legiști urmează să stabilească cauza decesului.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.