fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDUn copil de cinci ani din Rodna a murit înecat după ce...

Un copil de cinci ani din Rodna a murit înecat după ce a căzut cu bicicleta în râu

Publicat în

spot_img
spot_img

Un băiat de cinci ani, din Rodna, a căzut cu bicicleta în râu și s-a înecat. În ciuda efortului medicilor, copilul nu a mai putut fi salvat și a murit miercuri seara, informează bistriteanul.ro.

Salvatorii bistrițeni au fost chemați să intervină de urgență în localitatea Rodna în cazul unui copil care s-a înecat. Potrivit sursei citate, la fața locului au ajuns de urgență echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Băiatul a fost transportat la Spitalul Județean din Bistrița, dar medicii nu au mai putut să-l salveze.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Sâmbătă, ora 21:45 Israel – România. Un meci care ne poate duce la Euro

Naționala de fotbal a României va întâlni sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 21.45, în deplasare, selecționata Israelului, meci contând pentru grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.