Un băiat de cinci ani, din Rodna, a căzut cu bicicleta în râu și s-a înecat. În ciuda efortului medicilor, copilul nu a mai putut fi salvat și a murit miercuri seara, informează bistriteanul.ro.

Salvatorii bistrițeni au fost chemați să intervină de urgență în localitatea Rodna în cazul unui copil care s-a înecat. Potrivit sursei citate, la fața locului au ajuns de urgență echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Băiatul a fost transportat la Spitalul Județean din Bistrița, dar medicii nu au mai putut să-l salveze.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.