FOTO. Lebedele au revenit pe Lacul Chios din Cluj-Napoca

0
44
Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

În această săptămână, pe Lacul Chios din Parcul Central din Cluj-Napoca au fost aduse trei perechi de lebede: două perechi albe și o pereche neagră.

“Spre deosebire de anii anteriori, anul acesta au ajuns șase lebede care vor încânta clujenii în momentele de relaxare din Parcul Central. În ultimii ani, lebedele au devenit una dintre atracțiile principale din Parcul Central. Pe perioada sezonului cald clujenii și turiștii se pot bucura de grațioasele păsări și de rațele care însuflețesc și dau un farmec aparte Lacului Chios”, a scris primarul municipiului Cluj-Napoca, pe pagina sa de Facebook.

Lebedele au fost donate municipiului Cluj-Napoca, în baza unei colaborări între Primăria Cluj-Napoca, prin Direcția Ecologie Urbană, și Grădina Zoologică Târgu-Mureș.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.