Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean (CJ) Alba au amenajat un spațiu generos dedicat evenimentelor culturale, în condiții adaptate actualului context medical.

Spațiul a fost amenajat în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina și va găzdui spectacole de folclor, teatru, muzică, dans pe tot parcursul sezonului estival.

Spaţiul este clar delimitat, astfel încât să se asigure distanțarea socială atât între scenă și public, cât și între cele 500 de locuri pe scaune pregătite, a anunțat CJ Alba.

Accesul spectatorilor este liber și se va face doar cu respectarea măsurilor și regulilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19, măsurarea temperaturii, dezinfectare și purtarea măștilor de protecție. Spectacolele vor fi organizate de Consiliul Județean Alba, prin instituțiile subordonate, și de Primăria Alba Iulia.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.