Spectacolele în aer liber din Alba Iulia se vor ține într-un loc special amenajat în Cetatea Alba Carolina

Data:

Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean (CJ) Alba au amenajat un spațiu generos dedicat evenimentelor culturale, în condiții adaptate actualului context medical.

Spațiul a fost amenajat în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina și va găzdui spectacole de folclor, teatru, muzică, dans pe tot parcursul sezonului estival.

Spaţiul este clar delimitat, astfel încât să se asigure distanțarea socială atât între scenă și public, cât și între cele 500 de locuri pe scaune pregătite, a anunțat CJ Alba.

Accesul spectatorilor este liber și se va face doar cu respectarea măsurilor și regulilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19, măsurarea temperaturii, dezinfectare și purtarea măștilor de protecție. Spectacolele vor fi organizate de Consiliul Județean Alba, prin instituțiile subordonate, și de Primăria Alba Iulia.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

”Zilele muzicale Carl Filtsch” vineri și sâmbătă, la Sebeș

Municipiul Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, organizează vineri și sâmbătă un eveniment omagial dedicat memoriei muzicianului Carl Filtsch (1830-1845), născut la Sebeș și considerat unul dintre cei mai mari pianiști ai secolului al XIX-lea și cel mai strălucit discipol al marilor compozitori Frédéric Chopin și Franz Liszt.

Muzeul Național de Artă Timișoara a participat la prima întâlnire a mediatorilor Micro-Folie la nivel european de la Bruxelles

Reprezentanții echipei MNArT au participat săptămâna trecută la evenimentul „Recontre du reseau Micro-Folie” organizat de „La Villete” la Bruxelles, în parteneriat cu centrul multicultural „La Maison des Cultures et de la Cohésion Sociale de Molenbeek”