Spitalul Județean din Timișoara revine la activitatea normală

Data:

Managerul general al Spitalul Judeţean din Timişoara, Raul Pătraşcu, a declarat vineri, pentru Agerpres, că unitatea medicală îşi va relua activitatea non-COVID de săptămâna viitoare, păstrând rezerva de paturi pentru eventuale cazuri COVID, ca urmare a faptului că în ultimele două săptămâni nu au mai existat pacienţi infectaţi cu coronavirus.

Potrivit sursei citate, şi Maternitatea “Bega” din subordine, declarată unitate COVID în urmă cu două luni, va reveni la activitatea normală, întrucât are jumătate din saloane goale, în timp ce Maternitatea non-COVID “Odobescu” din Timişoara este supraaglomerată.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

The Carnival în Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara devine gazda unui eveniment care aduce laolaltă muzica anilor 1990 şi 2000, gastronomia şi divertismentul, în cadrul The Carnival, care se va desfăşura în perioada 20 - 22 mai.

Universitatea Politehnica Timișoara a inaugurat primul laborator 5G Nokia

În cadrul parteneriatului strategic dintre Nokia și UPT, început acum mai bine de 30 de ani, prioritățile au fost permanent sprijinirea învățământului și cercetării avansate în domeniul tehnic și o mai bună integrare între mediul academic și mediul de afaceri.