HU | Újabb EU-s pályázatot nyert a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal

Data:

A közszolgáltatások digitalizálása és hatékonyságának javítása a célja a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal legújabb nyertes pályázatának. A Közigazgatás- és Közszolgáltatásfejlesztési Operatív Program 2.628.334,49 lejnyi támogatásban részesíti a nyertes projektnek köszönhetően az önkormányzatot.

“Ezzel a pályázattal a közszolgáltatások minőségének javítását tűztük ki célul, amelyeket a szatmáriak otthonukból, elektronikus formában elérhetnek. Nemcsak beszélünk a bürokrácia csökkentéséről, hanem működő applikációkat és felszereléseket szerzünk be, amelyek átlátható, egyszerű megoldásokat nyújtanak a szatmáriak igényeinek.” – jelentette ki Kereskényi Gábor, polgármester.

A DIGITALIZÁLÁS, HATÉKONYSÁG, ÁTLÁTHATÓSÁG AZ ÁLLAMPOLGÁROKÉRT (DETC) elnevezésű projekt célkitűzései:

  • Az analog szolgáltatások (papíron benyújtott, telefonos, személyes utánajárást követelő) digitalizálása, online térbe való áthelyezése digitális felületekre: weboldal, telefonos applikáció.
  • A meglevő rendszerek kiterjesztése és fejlesztése, minden szolgáltatás egy közös ”self-care” platformra való egyesítése, valamint látássérültek vagy más sérült emberek számára elérhető specifikus szolgáltatások létrehozása.
  • A nyilvánosság számára elérhető felületek könnyebb elérése érdekében a dokumentumok administrációs folyamatának a digitalizálása, a back-office (bevételi rendszer, dokumentum menedzsment) rendszerek összekapcsolásával.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

Anyák napja után

Mi maradt meg bennünk Anyák napját követôen? Beleestünk-e abba a csapdába, amely minden ünnepet megkísért, hogy letudjuk annak a tartalmát?