fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDAdolescentul din Bistrița-Năsăud care s-a înecat într-un lac, găsit după șapte ore

Adolescentul din Bistrița-Năsăud care s-a înecat într-un lac, găsit după șapte ore

Publicat în

spot_img
spot_img

Trupul adolescentului în vârstă de 19 ani, care s-a înecat luni într-un lac din localitatea bistriţeană Budurleni, a fost găsit în cursul serii, la şapte ore după raportarea incidentului la 112.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud a informat că, în jurul orei 22,00, trupul băiatului a fost găsit la aproximativ 100 de metri de mal, fără semne vitale.

Cu două ore mai devreme, ISU anunţase că echipajele au încetat căutările şi că vor fi reluate în cursul dimineţii de marţi.

La locul sesizării fuseseră direcţionate un echipaj de pompieri cu barcă de salvare, echipajul de scafandri, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD şi un echipaj de prim-ajutor.

Localitatea Budurleni este cunoscută pentru amenajările piscicole din zonă şi este situată la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Bistriţa. (AGERPRES)

(FOTO: Arhivă)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Sâmbătă, ora 21:45 Israel – România. Un meci care ne poate duce la Euro

Naționala de fotbal a României va întâlni sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 21.45, în deplasare, selecționata Israelului, meci contând pentru grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.