Cum va arăta Skateparkul Rozelor din Cluj-Napoca, după reabilitare și extindere. Primăria a semnat contractul de proiectare și execuție

0
46
Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Primăria Cluj-Napoca a semnat la începutul acestei luni contractul pentru serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare și extindere a Skateparkului Rozelor.

Licitația a fost atribuită firmei Sport Play Systems, iar durata de realizare a investiției potrivit contractului este de 15 luni, din care 3 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuția lucrărilor.

Proiectul prevede extinderea zonei de agrement de la 1.050 de metri pătrați la 20.157 de metri pătrați și reabilitarea ariei existente a parcului. În urma lucrărilor, parcul va beneficia de facilități moderne – zone de ședere, sistem de iluminat inteligent, sistem de irigare și grupuri sociale automate.

Valoarea totală a investiției, proiectare și execuție, este de 3.158.000 milioane de lei (TVA inclus).

“Skatepark Rozelor va deveni unul dintre cele mai moderne parcuri de profil din țară, urmărind să creștem calitatea facilităților oferite celor ce practică sporturi urbane precum skateboardingul. Spațiul va fi capabil să găzduiască evenimente sportive de înaltă calitate și de ce nu, să fie introdus în circuitul internațional al competițiilor de specialitate”, a explicat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Skatepark Rozelor este unul dintre cele mai frecventate parcuri din municipiul Cluj-Napoca de către iubitorii de sporturi extreme.

Clujenii au votat proiectul referitor la extinderea și reabilitarea acestuia în cadrul procesului de Bugetare participativă. Primăria Cluj-Napoca a preluat inițiativa astfel propusă și a dezvoltat proiectul, urmând strategia pe care a urmat-o în acești ani, de creștere a calității spațiului public și extindere a zonelor verzi din oraș.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.