fbpx
spot_img
19.2 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSRaed Arafat: Încă avem răspândire, încă avem focare, situația nu este încă...

Raed Arafat: Încă avem răspândire, încă avem focare, situația nu este încă stabilă

Publicat în

spot_img
spot_img

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat luni seara, în emisiunea România 9 de la TVR1, că nu suntem încă în situația de a lua o decizie privind starea de alertă, dacă aceasta va continua sau nu, și trebuie să mai așteptăm câteva zile. Arafat a mai spus că nu putem să revenim, după 15 iunie, la normalitatea care era înaintea de pandemie.

Raed Arafat a mai declarat la TVR 1 că, în acest moment, situația este încă sub control mai bine decât înainte, dar nu putem spune că totul este ok – pentru că încă avem răspândire a SARS COV-2, încă avem infectare.

Ioana Pop

Articole recente

A fost dat în funcţiune noul terminal de pasageri al Aeroportului Internaţional Oradea

O investiţie de 40 de milioane de euro din fonduri europene

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Poliţia de Frontieră a transmis că, în zilele de duminică şi luni circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că sunt celebrate Rusaliile Catolice.

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Mai multe articole de același fel