fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVCadavrul unei femei, descoperit într-un apartament din Brașov după stingerea unui incendiu

Cadavrul unei femei, descoperit într-un apartament din Brașov după stingerea unui incendiu

Publicat în

spot_img
spot_img

Cadavrul unei femei de 77 de ani a fost descoperit în urma lichidării unui incendiu care a avut loc la un apartament din zona centrală a municipiului Braşov.

Cadavrul carbonizat al femeii a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru a se stabili cauza decesului, iar poliţiştii continuă cercetările privind împrejurările în care s-a petrecut evenimentul, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, incendiul, care a fost anunţat în jurul orei 5,30, s-a manifestat cu degajare mare de fum. În urma acestuia au ars mobilierul şi materialele textile dintr-o cameră. (AGERPRES)

(FOTO: Facebook / ISU Brașov – Arhivă)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Scandal în Primăria Brașov | Viceprimarul Sebastian Rusu şi-a găsit biroul sigilat, după ce fusese anunţat că i se va aloca un birou în...

Viceprimarul municipiului Braşov, Sebastian Rusu, preşedinte al organizaţiei municipale PNL Braşov, a constatat, marţi, că biroul său din sediul Primăriei Braşov, situată pe Bulevardul Eroilor din municipiu, a fost sigilat, după ce, în urmă cu o săptămână, fusese anunţat că a primit atribuţii legate de funcţionarea unui cimitir şi că va primi un birou în cimitir.