fbpx
spot_img
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIETrei elevi brașoveni, printre cei mai buni din lume la un concurs...

Trei elevi brașoveni, printre cei mai buni din lume la un concurs organizat de NASA

Publicat în

spot_img
spot_img

Trei elevi de la Colegiul Naţional Andrei Şaguna din Brașov au terminat pe podium la primul concurs internațional on-line „NSS DEBATE”, organizat sub egida NASA. Finala acestui prestigios concurs a avut loc la finalul săptămânii trecute, iar România a fost reprezentată de elevii Ioana Popa, Andrei Bucur Borcoman şi Victor Taras, cei care au făcut parte din echipele internaţionale care au ocupat locurile I, II şi III!

Intitulată ”spUN”, întrecerea a fost axată pe subiecte despre politica spațială, dar au fost abordate și subiecte referitoarer la buna guvernare și reglementarile în politica spațială.

„Suntem singura şcoală din lume care am reuşit această performanţă. A fost un exemplu de determinare din partea acestor elevi”, a declrat Carmen Tănăsescu, profesorul coordonator al elevilor Colegiului Naţional Andrei Şaguna.

La concurs au participat sute de elevi din întreaga lume, fiind coordonaţi de antrenori internaţionali.

https://www.facebook.com/NSS/videos/2827648034123779/
Adrian Meitner

Articole recente

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Poliţia de Frontieră a transmis că, în zilele de duminică şi luni circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că sunt celebrate Rusaliile Catolice.

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Diminuarea inegalităților din UE, eliminarea dublei măsuri și debirocratizarea – priorități ale UDMR în viitorul Parlament European (PE)

Europarlamentarul Iuliu Winkler conduce lista UDMR la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în 9 iunie. CMF 43240001

Mai multe articole de același fel

Amenzi de peste 11.000 de lei pentru nereguli la un loc de joacă din Brașov

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor Braşov au aplicat mai multe amenzi şi au oprit temporar de la utilizare mai multe echipamente cu probleme instalate într-un loc de joacă pentru copii din cartierul Avangarden 3 din municipiul Braşov.