Avertizare Cod galben de furtuni, ploi torențiale și vijelii

Data:

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru toate regiunile țării, valabilă de joi, de la ora 11.00, până sâmbătă, la ora 10.00.

În acest interval, pe arii relativ extinse vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25-30 l/mp și pe arii restrânse 40-60 l/mp.

Până la jumătatea săptămânii viitoare gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat în cea mai mare parte a țării.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Vreme deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o informare meteorologică pentru intervalul 3 aprilie, ora 10 - 5 aprilie, ora 10. Fenomenele vizate sunt ninsori moderate cantitativ, vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol.

Cod galben de ploi şi vânt în aproape jumătate de ţară, până sâmbătă seara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o atenţionare Cod galben de ploi şi vânt valabilă în următoarele două zile în jumătatea de vest a Carpaţilor Meridionali, precum şi în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali.