Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Lucrările la creșa de pe strada Grigore Alexandrescu nr. 47A din Cluj-Napoca sunt efectuate în proporție de 75%, a anunțat vineri primarul Emil Boc.

Potrivit acestuia, termenul contractual de finalizare a lucrărilor este 30 septembrie anul acesta, dar firma se va mobiliza să termine mai repede. Astfel, finalizarea lucrărilor este programată în 31 august, iar primirea copiilor la creșă, în 15 octombrie.

Creșa va avea 6 grupe de copii cu 90 de locuri, sub denumirea Creșa Cenușăreasa, structura 2. Clădirea are regim de S+P+E+zer.

“De asemenea, în ședința de Consiliu local din data de 18 Iunie 2020 vom dezbate și aproba un proiect de hotărâre de consiliu local pentru acordarea unui sprijin financiar la plata bonelor. În acest moment avem 1.232 de locuri în creșe, toate creșele au fost reabilitate și modernizate. În luna februarie 2021 vor fi finalizate alte 90 de locuri în creșă. De asemenea, de săptămâna viitoare, dacă se va aproba și la nivel național , suntem pregătiți sa deschidem creșele in maxim 3 zile de la reglementarea de la nivel național”, a declarat primarul Emil Boc.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.