fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂVIDEO | Trupa de teatru a Colegiului Național Iancu de Hunedoara, locul...

VIDEO | Trupa de teatru a Colegiului Național Iancu de Hunedoara, locul I la concursul regional de teatru în limba engleză ”Let’s Theatre” de la București

Publicat în

spot_img
spot_img

Elevii clasei a X-a A de la Colegiul Național ”Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, au reușit o performanță remarcabilă, clasându-se pe prima treaptă a podiumului la concursul regional de teatru în limba engleză ”Let’s Theatre„ de la București. Ediția din acest an s-a desfășurat online, prin intermediul aplicației Zoom.

Trupa de teatru Fair Play ( clasa a X-a A) de la Colegiul Național ”Iancu de Hunedoara” a reușit în acest an să obțină Premiul I la concursul regional de teatru în limba engleză ”Let’s Theatre”, eveniment desfășurat online, via Zom. În același timp, trupa hunedoreană a obținut și un premiu special pentru costume, la secțiunea Liceu/Trupe de teatru.

Piese cu care au concurat elevii de la ”Iancu de Hunedoara” a fost una clasică, mai exact Romeo și Julieta, de William Shakespeare.

Concursul regional “LET’S THEATRE”, este inclus în Calendarul activitatilor educative regionale si interjudetene fara finantare din partea Ministerului Educației Naționale. Obiectivul principal este valorificarea aptitudinilor si inclinatiilor elevilor catre teatru in general si catre teatru interpretat in limba engleza in particular prin punerea in scena a unor piese de teatru in limba engleza sau prin interpretarea de monologuri si poezie.

Concursul se adresează tuturor elevilor din invatamantul primar, gimnazial sau liceal din Bucuresti sau din tara.

Adrian Meitner

Articole recente

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Șoareci morţi, praf, mucegai și gândaci de bucătărie, găsiți de comisarii de la Protecţia Consumatorului în cantina unui colegiu din Timişoara

Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timişoara a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Mai multe articole de același fel

Korodi Attila: Miercurea Ciuc devine un centru regional puternic al formării duale

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, a semnat astăzi, la București, contractul de finanțare în valoare de 121,67 milioane de lei pentru consolidarea învățământului dual și renovarea campusului școlar din Toplița-Ciuc. Valoarea sprijinului extern obținut prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) se apropie de 100 de milioane de lei.