fbpx
spot_img
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂVIDEO | Trupa de teatru a Colegiului Național Iancu de Hunedoara, locul...

VIDEO | Trupa de teatru a Colegiului Național Iancu de Hunedoara, locul I la concursul regional de teatru în limba engleză ”Let’s Theatre” de la București

Publicat în

spot_img
spot_img

Elevii clasei a X-a A de la Colegiul Național ”Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, au reușit o performanță remarcabilă, clasându-se pe prima treaptă a podiumului la concursul regional de teatru în limba engleză ”Let’s Theatre„ de la București. Ediția din acest an s-a desfășurat online, prin intermediul aplicației Zoom.

Trupa de teatru Fair Play ( clasa a X-a A) de la Colegiul Național ”Iancu de Hunedoara” a reușit în acest an să obțină Premiul I la concursul regional de teatru în limba engleză ”Let’s Theatre”, eveniment desfășurat online, via Zom. În același timp, trupa hunedoreană a obținut și un premiu special pentru costume, la secțiunea Liceu/Trupe de teatru.

Piese cu care au concurat elevii de la ”Iancu de Hunedoara” a fost una clasică, mai exact Romeo și Julieta, de William Shakespeare.

Concursul regional “LET’S THEATRE”, este inclus în Calendarul activitatilor educative regionale si interjudetene fara finantare din partea Ministerului Educației Naționale. Obiectivul principal este valorificarea aptitudinilor si inclinatiilor elevilor catre teatru in general si catre teatru interpretat in limba engleza in particular prin punerea in scena a unor piese de teatru in limba engleza sau prin interpretarea de monologuri si poezie.

Concursul se adresează tuturor elevilor din invatamantul primar, gimnazial sau liceal din Bucuresti sau din tara.

Adrian Meitner

Articole recente

Se deschide circulația pe Centura Sântandrei

Centura Sântandrei se finalizează cu 3 luni înainte de termen și este prima din cele cinci centuri din zona metropolitană a Municipiului Oradea dată în folosință.

Un ucrainean aflat pe munte de 3 zile, rămas fără apă şi hrană, recuperat de salvamontişti şi poliţiştii de frontieră maramureșeni

În timpul acţiunii de salvare au mai fost găsiţi pe munte alţi doi cetăţeni ucraineni. Aceştia se aflau în deplasare şi au fost preluaţi de poliţiştii de frontieră din Poienile de sub Munte.

Pünkösdi visszacsatlakozás

Az egyház sok problémája abból származik, hogy visszakívánkozik az ószövetségbe. Jobban szeretné, ha megint lennének valakik, akik helyette elvégzik a vallásos tennivalókat. Legyenek különleges emberek, akik megmondják, mit kell tenni, hírt adnak a jövendôrôl és helyettünk cselekszenek!

Pelerinaj la Șumuleu Ciuc | László Felföldi, episcopul Diecezei de Pécs: Trebuie să ne întoarcem şi să căutăm punctul cel mai profund al credinţei...

În omilia sa, oratorul pelerinajului din acest an a dedicat o secţiune specială tinerilor, avertizându-i împotriva pericolelor lumii digitale şi subliniind că şi ei, „tinerii care construiesc şi continuă viitorul”, au nevoie de bucuria credinţei.

Mai multe articole de același fel