Copilul de patru ani luat de viitură în județul Bihor a fost găsit fără viață

Copilul în vârstă de 4 ani, luat de o viitură în localitatea Valea de Sus, județul Bihor, a fost găsit mort duminică dimineaţă, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

„Pentru eficienţa operaţiunilor de căutare, la faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD Arad. (…) Copilul a fost recuperat, însă, din nefericire, acesta este decedat”, se arată în comunicat.

Copilul a fost căutat încă de sâmbătă seara de poliţişti, jandarmi, salvamontişti, pompieri şi autorităţile locale, după ce mașina în care se afla a fost luat de pe drum de viitura unui pârâu, în zona localităţii Valea de Sus. Autoritățile și localnici l-au căutat până noaptea târziu, când au fost nevoiți să renunțe din cauza condițiilor meteo. Căutările au fost reluate în această dimineață.

În maşină se mai aflau părinţii copilului şi fratele său, care au reuşit să se salveze. Familia a coborât din mașină, încercând să ajungă într-un loc sigur, moment în care micuțul a fost smuls și luat de ape.

(FOTO: ISU Bihor)