O cantitate de 1,2 kilograme de canabis a fost găsită asupra unui român care revenea în ţară din Spania, în timp ce i-au fost verificate bagajele în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, călătorea într-un autocar şi a ajuns la graniţă în noaptea de duminică spre luni. El a fost prins în flagrant de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii DIICOT, drogurile găsite fiind ambalate în două pungi din plastic, vidate.

“La data de 15.06.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc. În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada 12-15.06.2020, inculpatul a cumpărat, transportat, deținut și introdus din străinătate, în țară, droguri de risc, fără drept, în scop de comercializare. La data de 15.06.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să introducă pe teritoriul României două pungi vidate ce conțineau cantitatea de aproximativ 1,2 kg de cannabis. În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a fost efectuată cu ajutorul polițiștilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania