Spitalul Județean de Urgență din Deva beneficiază de o suplimentare de buget cu 8 milioane lei de la Guvern.

Fondurile vor fi folosite pentru finalizarea lucrărilor la secțiile de Cardiologie și Pediatrie și pentru continuarea lucrărilor aflate în derulare la Spitalul Județean.

Banii au fost solicitați Ministerului Sănătății de prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, în baza unei analize financiare prezentată de conducerea Direcție de Sănătate Publică Hunedoara și de echipa managerială a spitalului devean.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.