VIDEO. Selecționarul reprezentativei Under-21, Adrian Mutu, la Sighișoara: “Mă bucur că pot da o mână de ajutor pentru dezvoltarea fotbalului în această zonă”

0
38

Selecţionerul reprezentativei de fotbal Under-21 a României, Adrian Mutu, s-a aflat luni la Sighişoara, la invitația municipalității, și a avut discuții cu conducerea administrației locale despre o viitoare colaborare pentru susţinerea fotbalului juvenil din acest oraş.

“Am venit să discutăm despre fotbal, sigur o să fie o discuţie constructivă, sper să pot ajuta cu sfaturi şi să pot răspunde la întrebări despre fotbal. Mă bucur că pot da o mână de ajutor, chiar dacă este foarte mică, pentru dezvoltarea fotbalului în această zonă care, în ultimul timp, nu a fost chiar aşa de dezvoltată. Sper ca această echipă, a Clubului Sportiv Municipal Sighişoara, să aibă rezultate pe viitor iar fotbalul, şi sportul în general, să se dezvolte şi să atragă cât mai mulţi copii, pentru că avem nevoie pentru sănătatea lor, apoi să ne gândim la performanţă”, a declarat Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă.

Selecționerul a venit la Sighișoara la invitația primarul municipiului, Ovidiu Mălăncrăvean, și a reprezentanților Clubului Sportiv Municipal. Adrian Mutu a fost însoțit de Adrian Dumitru Borza, ex fotbalist la echipe de primă ligă, precum: Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, ASA Târgu Mureș, Gloria Bistrița.

Întâlnirea a avut loc în Sala Festivă a Primăriei iar în cadrul acesteia au fost discutate aspecte legate de o viitoare colaborare pentru susținerea fotbalului juvenil sighișorean.

La întâlnire a fost prezent și directorul Clubului Sportiv Municipal, Cosmin Abrudan, și antrenorul Alexandru Lazăr.

Adrian Mutu i-a oferit tânărului fotbalist Ionuț Aparascăi o pereche de ghete, ca recunoaștere a meritelor sale fotbalistice.

“Ne bucură că sunteţi alături de noi pentru că am început un pionierat în ceea ce priveşte Clubul Sportiv Municipal şi avem şi o echipă de fotbal. Faptul că sunteţi astăzi la Sighişoara îi va motiva pe copiii noştri, cei care îşi îndreaptă atenţia spre fotbal. Probabil că sunt supăraţi că nu au putut participa la această întâlnire, din cauza restricţiilor impuse, dar sunt sigur că ar fi cerut foarte multe autografe. Faptul că unul dintre ce mai mari fotbalişti ai noştri este la Sighişoara, ne bucură foarte mult. Având în vedere că Sighişoara este în mijlocul ţării, vă invităm cu mare drag ori de câte ori treceţi pe aici, să vă simţiţi ca acasă”, i-a spus selecționerului primarul Sighișoarei.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.