fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MUREȘDouă persoane rănite grav, într-un accident rutier în Mureș

Două persoane rănite grav, într-un accident rutier în Mureș

Publicat în

spot_img
spot_img

Două persoane au fost rănite grav, miercuri, într-un accident rutier în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism, pe DN13 (E60), în afara localităţii Vânători.

„Este vorba despre un accident rutier între un autocamion şi un autoturism. Victima din autocamion a fost preluată de către echipajul SAJ, aceasta este de sex masculin, de aproximativ 50 de ani, este conştientă. Pompierii militari au executat manevrele de descarcerare şi extragere a victimei din autoturism, victima este conştientă, este o persoana de sex masculin, de aproximativ 50 de ani. Victima din autoturism este descarcerată şi predată echipajului SMURD. La fata locului a aterizat şi elicopterul SMURD”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Potrivit ISU Mureş, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri. (AGERPRES)

(FOTO: Arhivă)

Articole recente

Teatru amator pentru beneficiarii proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependenţe şi adicţii”

În cursul acestei luni, beneficiarii din cadrul proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii...

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Mai multe articole de același fel

Mihai Eminescu Trust lansează campania de incluziune socială ”In-clus. Ex-clus. Când o silabă schimbă destine.”

Fundația Mihai Eminescu Trust (MET) prin proiectul său derulat în satul Archita, „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă”, lansează campania de incluziune socială „In-clus. Ex-clus. Când o silabă schimbă destine.” Aceasta se desfășoară în perioada 20 – 29 noiembrie 2023, pe paginile de social media ale Fundației