fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂGărâna Jazz Festival a fost reprogramat. Când va avea loc ediția din...

Gărâna Jazz Festival a fost reprogramat. Când va avea loc ediția din acest an și ce trupe au confirmat până acum participarea

Publicat în

spot_img
spot_img

Ediția a 24-a Gărâna Jazz Festival se va desfășura anul acesta în perioada 6-9 august, au anunțat organizatorii.

Concertele vor avea loc pe o singură scenă, cea din Poiana Lupului, iar organizatorii au invitat exclusiv muzicieni europeni, date fiind condițiile restrictive de călătorie din această perioadă. Gărâna Jazz Festival 2020 va găzdui personalități ale jazzului european cu contribuții remarcabile la evoluția jazzului mondial, precum și muzicieni din elita jazzului românesc. Unii dintre muzicieni au mai fost oaspeți ai festivalului, alții vor cânta pentru prima oară aici. Veți putea asculta cele mai noi compoziții ale lor și vă veți putea bucura de diversitatea stilistică a proiectelor.

Trupele confirmate până acum sunt: RYMDEN (Norvegia, Suedia), David Helbock Trio (Austria), Quadrivium – Markus Stockhausen & Jörg Brinkmann (Germania), Vasko Atanasovski Adrabesa Quartet feat. Michel Godard (Slovenia, Italia, Franța), Edgar Knecht meets Frederik Köster (Germania), iar din România: Marius Pop Band, Emi Drăgoi Group și Van Der Cris.

Sperăm să îi avem pe scena din Poiana Lupului pe: Shri – The Letter (UK, Norvegia), Dhafer Youssef (Tunisia), Lars Danielsson – Liberetto III (Suedia, Franța), ADHD (Islanda).

Organizatorii vor reveni cu actualizări ale programului Gărâna Jazz Festival 2020 în perioada următoare.

Biletele vor fi puse în vânzare pe bilete.ro într-un număr limitat, conform restricțiilor actuale privind numărul de persoane care pot participa la un eveniment în aer liber. Vor exista doar abonamente pentru întreaga durată a festivalului, la prețul de 360 de lei.

Abonamentele deja achiziționate pentru festival rămân valabile pentru perioada 6-9 august 2020. În cazul în care nu puteți participa anul acesta, există posibilitatea de a folosi biletul la ediția din 2021 sau de a primi de la bilete.ro un voucher valabil până la 31 decembrie 2021.

Gărâna Jazz Festival 2020 va fi prezentat de Bioclinica, cu sprijinul Ministerului Culturii, Consiliului Județean Caraș-Severin, Consiliului Județean Timiș, Primăriei Timișoara, Institutului Polonez și Centrului Cultural German din Timișoara.

(FOTO: Quadrivium – Markus Stockhausen & Jörg Brinkmann – Germania. SURSA FOTO: Facebook / Garana Jazz Fest)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

“Povestea soldatului”, pe muzica lui Igor Stravinski, la Sibiu

Inspirat de compoziția omonimă a lui Igor Stravinski, scrisă în timpul Primului Război Mondial, “Povestea soldatului” face apel la una dintre cele mai puternice dihotomii din istoria omenească, adică lupta între dorința de câștig material și faimă și trăirea unei vieți liniștite, în conformitate cu natura, ce poate aduce bucurii autentice.