Un drum județean modernizat la standarde europene îi așteaptă pe vizitatorii sitului UNESCO Valea Viilor, dar și pe cei care tranzitează tronsonul Copșa Mică – Motiș.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Astăzi, Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu alături de echipa tehnică a Consiliului Județean Sibiu, dar și de reprezentanții companiei care a lucrat pe acest drum județean – compania Strabag, au fost într-o vizită pe teren pentru a vedea ultimele detalii înainte de recepția lucrărilor.

”Ne dorim ca prin acest proiect să contribuim și mai mult la dezvoltarea comunității locale, dar și la dezvoltarea turismului în zonă.”, a spus Daniela Cimpean, președinta Consiliului Judetean Sibiu.

Lucrările efectuate au presupus modernizarea a 10 km de drum, reparații capitala la 5 poduri și refacerea completă a unui al șaselea pod. De asemenea, au fost pavate trotuarele după normele impuse de UNESCO și au fost realizate șanțuri de scurgere a apei pluviale pavate cu piatră de râu.

Valoarea proiectului a fost de aproape 5 milioane de euro.

Drumuri județene moderne, peisaje impresionante, gazde primitoare cu bucate alese, gospodării care și-au păstrat aspectul original, cu grădini și curți amenajate în mod tradițional, dar și un patrimoniu protejat prin UNESCO sunt doar câteva dintre surprizele pe care le vor putea descoperi cei care vizitează această zonă.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania