fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIEPrimăria Satu Mare redeschide mai multe creșe

Primăria Satu Mare redeschide mai multe creșe

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Satu Mare vine în sprijinul părinților a căror copii au mai frecventat creșele în acest an şcolar și va redeschide, începând din 1 iulie, patru creșe din oraș.

Părinții care se reîntorc la muncă și nu au cu cine să îi lase pe cei mici, vor avea posibilitatea de a-i aduce pe copii la următoarele creșe: Creșa ,,Țara Minunilor” – Aleea Tisa nr. 8, Creșa ,,Degețica” – Bld. Lucian Blaga nr. 121, Creșa ,,Harap Alb” – Bld. Lucian Blaga nr.19/a, Creșa ,,Mica Sirenă” – Str Botizului nr. 61/a.

Având în vedere noile măsuri obligatorii în vederea redeschiderii creșelor, numărul maxim de copii admiși la grupele mari este de 9, iar la grupele mici, de 7. 

Vor fi admiși cu prioritate copiii a căror părinți nu au nici o altă posibilitate de a-i lăsa pe cei mici în grija unui aparținător.

După data de 15 iulie urmează să fie redeschise treptat și celelalte creșe: Creșa ,,Punguța cu doi bani”, Creșa ,,Dumbrava Minunată” și Creșa ,,Albă ca Zăpada”.

Demararea noului proces de înscriere a copiilor la creșele din municipiul Satu Mare va fi anunțată la începutul lunii august.

Ioana Pop

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel

”Dăm Click pe România” a inițiat înscrierile prin care școlile, liceele, grădinițele și asociațiile pot primi calculatoare

Dăm Click pe România este un proiect al asociației Ateliere Fără Frontiere prin care anual 4.000 de calculatoare recondiționate sunt donate către unitățile de învățământ care nu au echipamentele necesare de pe care elevii să poată învăța noțiune digitale de bază.

Amenda aplicată pentru inscripţia de pe statuia Kölcsey din Carei a fost anulată în primă instanţă

Primăria Carei a fost amendată de Direcţia Judeţeană pentru Cultură Satu Mare, la sfârşitul lunii aprilie a anului trecut, la două săptămâni după dezvelirea statuii poetului care a scris versurile imnului maghiar, pe motiv că pe monument se aflau numai inscripţii în limba maghiară

La Sibiu a fost semnat contractul de finanţare pentru construirea Campusului integrat pentru învăţământul dual

Proiectul a fost depus în urmă cu un an de Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, în calitate de lider al parteneriatului, şi de Primăria Municipiului Sibiu, cea care a cumpărat şi a pus la dispoziţie terenul de 20.000 metri pătraţi, aflat pe Calea Dumbrăvii.