Circulaţia trenurilor este oprită, joi, pe magistrala 900, în apropierea staţiei Balta Sărată din judeţul Caraş Severin, după ce calea ferată a fost inundată.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia feroviară între staţiile Caransebeş şi Balta Sărată este închisă.

“Sunt afectate două trenuri de călători, respectiv trenul care circulă pe relaţia Timişoara Nord-Bucureşti Nord (staţionează în staţia CF Caransebeş) şi trenul care circulă pe ruta Orşova-Timişoara Nord (staţionează în staţia CF Balta Sărată). Se estimează ca circulaţia să se reia, în condiţii normale, în 60-90 de minute”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Anterior, traficul rutier a fost blocat între staţiile Brebu şi Cornuţel Banat din judeţul Caraş-Severin, în urma unei alunecări de teren.”Din cauza ploilor abundente, a avut loc o alunecare de teren şi a căzut un arbore pe calea ferată. Un tren care circulă pe relaţia Reşiţa – Caransebeş a fost anulat pe relaţia Brebu – Caransebeş, urmând ca cei 12 călători care se află în tren să fie transportaţi cu un microbuz până în Caransebeş”, preciza Centrul Infotrafic. (AGERPRES)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania