15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘVIDEO. Alunecare de teren pe autostrada A1, provocată de ploile torențiale

VIDEO. Alunecare de teren pe autostrada A1, provocată de ploile torențiale

Publicat în

spot_img
spot_img

Circulația rutieră este îngreunată pe autostrada A1, la km 519, în zona Orțișoara, județul Timiș, din cauza unei alunecări de teren, a anunțat în urmă cu puțin timp DRDP Timișoara.

Din cauza ploilor abundente, a avut loc o alunecare de teren în proximitatea părții carosabile, acumulându-se apă și pământ pe suprafața de rulare. Se circulă îngreunat, doar pe a doua bandă. Șoferii sunt avertizați să adapteze viteza la condițiile de trafic.

(FOTO: Captură video)

Articole recente

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Ministrul Muncii: Nu se poate trăi cu salariul minim în România 

Ministrul a precizat că au pornit discuţiile în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Muncii, propunerea PSD pentru salariul minim fiind de 3.000 de lei.

Mai multe articole de același fel