fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBAFemeie dispărută în râul Mureș, căutată de pompieri

Femeie dispărută în râul Mureș, căutată de pompieri

Publicat în

spot_img
spot_img

Pompierii din Aiud au început vineri dimineață căutarea unei femei de 36 de ani, despre care se crede că a dispărut în apele râului Mureș, în zona localității Gâmbaș, informează Alba24.ro.
Potrivit IPJ Alba, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01.00, iubitul femeii, a raportat la poliție dispariția acesteia. În urma unui scandal între cei doi, femeia ar fi spus că se duce să se arunce în Mureș.

(FOTO: Arhivă)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

Busturile înfăptuitorilor Unirii de la 1918, uitate cu ocazia Zilei Naționale; Nicio floare nu a fost depusă de oficialități

Busturile celor care au înfăptuit Unirea la 1918 sau care au avut legătură cu actul Marii Unirii, cum ar fi Vasile Goldiş, Gheorghe Pop de Băseşti, Iuliu Hossu sau Samoilă Mârza, aflate lângă Sala Unirii din Alba Iulia, au fost omise, din nou, de către organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României, astfel încât nicio floare nu a fost depusă, în semn de omagiu, la soclul acestora.