fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTRuben Albes, noul antrenor principal al FC Hermannstadt: O să construim o...

Ruben Albes, noul antrenor principal al FC Hermannstadt: O să construim o echipă puternică. Avem jucători buni aici

Publicat în

spot_img
spot_img

A.F.C. Hermannstadt l-a prezentat vineri oficial pe noul antrenor al echipei, Ruben Albes, un tânăr tehnician spaniol, în vârstă de 35 de ani. Acesta a mai antrenat în trecut echipe ca Eldense, Novelda, Real Valladolid B , Celta Vigo B, și UCAM Murcia în Spania.

Ruben vorbește fluent limba engleză, franceză, portugheză și a promis la instalarea în funcția de principal al FCH că va învăța să dialogheze în limba română într-o lună de zile. Antrenorul principal al FCH este fan al celebrului Marcelo Bielsa, dar spune că are propriul stil de a crește potențialul jucătorilor în echipa pe care o antrenează.

,,Am ales acest club din cauza proiectului. Mulți apropiați mi-au spus că este un proiect bun aici, iar eu simt că este așa și am vrut sa fiu aici. Mă bucur că sunt aici. Este prima oară când antrenez o echipa de prima ligă într-o țară europeană și așa cum am spus este un proiect bun, cu aspirații importante în viitor. Vreau să fac parte din acest club. Am vorbit cu o persoană din agenția lui Rivaldo. Mi-a spus multe lucruri bune despre acest club, despre această echipă. Am studiat toate echipele din Liga 1. În fiecare zi urmărim multe meciuri ca să cunoaștem detalii importante despre echipele și jucătorii de aici. Este un fotbal care crește și dispune de mulți jucători buni. Cel mai important lucru în fotbal sunt fotbaliștii. O să construim o echipă puternică. Avem jucători buni aici. Nu eu sunt important, ci fotbaliștii. Avem la A.F.C.Hermannstadt multe lucruri bune. Fotbaliștii au calități, iar noi vom crea un stil de joc care să le crească potențialul acestora. Ei trebuie să arate cea mai bună versiune a lor. Obiectivul acestui sezon este să evităm retrogradarea. Jucăm în playout și sperăm să ne salvăm de la retrogradare. Acesta este țelul nostru. Cred că într-o lună voi putea comunica cu jucătorii mei în limba română, fiindcă este similară cu spaniola. Pot vorbi în portugheză, franceză, engleză și spaniolă. Următorul scop este să învăț limba română”, a declarat Ruben Albes.

În prima conferință de presă susținută în calitate de antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt, Ruben Albes a făcut câteva precizări și în legătură cu următorul meci pe care echipa îl va disputa luni, 22 iunie, la ora 20.00, în deplasare la Viitorul Constanța.

,,Am urmărit patru sau cinci meciuri cu Viitorul Constanța, dar și cu alte echipe împotriva cărora vom juca. E munca noastră să ne informăm asupra adversarilor, ca să știm fiecare detaliu și să ne pregătim de un meci bun. Fotbalul este viața unui antrenor. Tot timpul este riscant într-o viață de antrenor. Nu știi niciodată când antrenezi la o echipă, dar dacă proiectul este bun eu merg dispus să muncesc. Fotbalul românesc este un fotbal bun. E diferit față de cel din Spania, dar e un fotbal bun. Sunt jucători buni, echipe bune”, a completat antrenorul principal proaspăt instalat la FCH.

Ruben Albes îi va avea în staff pe conaționalii săi – Iván Cabezudo, 32 de ani, antrenor secund alături de care a lucrat și la Valladolid și pe Toni Madrigal, preparator fizic, care a activat în aceeași postură la CF Ontinyent , Novelda, Eldense, Real Valladolid și RC Celta.

Articole recente

Teatru amator pentru beneficiarii proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependenţe şi adicţii”

În cursul acestei luni, beneficiarii din cadrul proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii...

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Mai multe articole de același fel

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

“Povestea soldatului”, pe muzica lui Igor Stravinski, la Sibiu

Inspirat de compoziția omonimă a lui Igor Stravinski, scrisă în timpul Primului Război Mondial, “Povestea soldatului” face apel la una dintre cele mai puternice dihotomii din istoria omenească, adică lupta între dorința de câștig material și faimă și trăirea unei vieți liniștite, în conformitate cu natura, ce poate aduce bucurii autentice.

De la frigul din clase la căldura muzicii: Elevii de la Liceul de Artă din Sibiu învață iarna într-un frig cumplit

Liceul de Artă din Sibiu are nevoie de ajutor. El funcționează într-o clădire monument istoric ce aparține Bisericii Evanghelice. Pentru că nu e clădirea școlii, investițiile sunt aproape inexistente, motiv pentru care cei care au de suferit sunt elevii.