Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat luni o hotărâre prin care au fost adăugate pe lista ţărilor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină / izolare (zona verde) încă cinci noi state: Italia, Franța (teritoriul european – Franța metropolitană), Finlanda, Estonia și Irlanda.

Începând de marți, 23 iunie, persoanele care sosesc în România din aceste țări sunt exceptate de la măsura carantinării / izolării.

Tot de marți, se permite reluarea zborurilor din/către aceste țări.

Cele cinci state se alătură celorlalte 17 țări pentru care au fost eliminate măsurile de carantină/izolare în urmă cu o săptămână: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Confederaţia Elveţiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.