Fata de 16 ani din Borșa, pentru care Poliția Română a emis o alertă de răpire copi, a fost găsită, duminică, în județul Arad, la peste 400 de kilometri depărtare de locul dispariției. Ea este nevătămată, astfel că a fost revocată urmărirea ei.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Poliția Maramureș a anunțat revocarea urmăririi Corinei Andreea Adam, întrucât aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad. Din primele informații, nu a fost supusă vreunei agresiuni. Polițiștii au văzut-o pe stradă, în compania a doi bărbați, dintre care unul este, se pare, chiar iubitul fetei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt.

De altfel, în cursul zilei de azi, au fost audiați părinții. Tot azi, una dintre surori declarase că a primit un mesaj pe telefon, de la un număr necunoscut: „Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”. Mesajul a creat îngrijorare în rândul familiei.

Ulterior, vor fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate.

La urmărirea fetei au participat polițiștii din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Bihor, Cluj, dar și din cadrul Direcției de Investigații Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor și Direcției de Operațiuni Speciale.

Copila a fost dată în urmărire în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce ar fi fost luată cu forța și urcată într-o mașină negră și dusă într-o direcție necunoscută.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania