fbpx
spot_img
17.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEFata răpită din Borșa a fost găsită la peste 400 km depărtare

Fata răpită din Borșa a fost găsită la peste 400 km depărtare

Publicat în

spot_img
spot_img

Fata de 16 ani din Borșa, pentru care Poliția Română a emis o alertă de răpire copi, a fost găsită, duminică, în județul Arad, la peste 400 de kilometri depărtare de locul dispariției. Ea este nevătămată, astfel că a fost revocată urmărirea ei.

Poliția Maramureș a anunțat revocarea urmăririi Corinei Andreea Adam, întrucât aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad. Din primele informații, nu a fost supusă vreunei agresiuni. Polițiștii au văzut-o pe stradă, în compania a doi bărbați, dintre care unul este, se pare, chiar iubitul fetei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt.

De altfel, în cursul zilei de azi, au fost audiați părinții. Tot azi, una dintre surori declarase că a primit un mesaj pe telefon, de la un număr necunoscut: „Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”. Mesajul a creat îngrijorare în rândul familiei.

Ulterior, vor fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate.

La urmărirea fetei au participat polițiștii din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Bihor, Cluj, dar și din cadrul Direcției de Investigații Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor și Direcției de Operațiuni Speciale.

Copila a fost dată în urmărire în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce ar fi fost luată cu forța și urcată într-o mașină negră și dusă într-o direcție necunoscută.

Adrian Meitner

Articole recente

Sistare alimentare cu gaze naturale pentru consumatorii din localitatea Vulcan

Delgaz Grid a fost nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din...

Dublă lansare de carte la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara

Evenimentul este găzduit de Galeria Indecis, în parteneriat cu Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

Program bogat și multă distracție la ediția cu numărul 26 a Zilelor Orașului Satu Mare

Evenimentul are loc în 24-26 mai. Vezi programul complet

International Staff Week la Universitatea Politehnica Timișoara, cu oaspeți din 16 țări

Universitatea Politehnica Timișoara organizează în perioada 20-24 mai 2024 cea de-a doua ediție a Săptămânii Internaționale Erasmus+, cu tema „Sinergii în lumea academică: cultivarea alianțelor, facilitarea interculturalității și promovarea durabilității”.

Mai multe articole de același fel

Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Județean: ”Suntem aleși pentru patru ani de zile și trebuie să finalizăm proiectele în decursul unui mandat” (PE)

Zilele trecute, în orașul Târgu Lăpuș a avut loc lansarea candidaților PSD din Țara Lăpușului, aici unde omenia și hotărârea oamenilor se împletesc. Deputatul PSD Gabriel Zetea, candidatul social-democraților pentru Consiliul Județean a arătat că în Țara Lăpușului promisiunile trebuie îndeplinite și cuvântul dat trebuie respectat cu sfințenie. CMF: 21240002

Gabriel Zetea: ”Nelu Dragos candidează cu încredere pentru un nou mandat de primar în comuna Gârdani!” (PE)

În timp ce unii primari lasă să treacă decenii întregi fără să înregistreze proiecte notabile realizate pentru comunitate, există lideri precum Nelu Dragoș, primarul din Gârdani, care redefinește ce înseamnă progresul și eficiența în administrația locală. CMF: 21240002