fbpx
spot_img
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALPremierul Orban, declarații despre creșterea pensiilor cu 40%

Premierul Orban, declarații despre creșterea pensiilor cu 40%

Publicat în

spot_img
spot_img

Premierul Ludovic Orban a abordat duminică seara, la România TV, subiectul creşterii pensiilor și a dat asigurări că acestea vor creşte.

Premierul a afirmat că majorarea cu 40% a pensiilor ar fi nerealistă chiar şi în condiţii de creştere economică, cu atât mai mult în condiţiile de criză economică în care ne aflăm în prezent, ca urmare a pandemiei.

„Le vom creşte, dar nu pot spune încă cu cât, mai ales că este posibil ca anul ăsta să avem o scădere economică. În condiţiile astea nu poţi să-ţi baţi joc de oameni, să le faci promisiuni pe care, apoi, să nu le poţi onora”, a declarat Ludovic Orban, la România TV.

Ioana Pop

Articole recente

Se deschide circulația pe Centura Sântandrei

Centura Sântandrei se finalizează cu 3 luni înainte de termen și este prima din cele cinci centuri din zona metropolitană a Municipiului Oradea dată în folosință.

Un ucrainean aflat pe munte de 3 zile, rămas fără apă şi hrană, recuperat de salvamontişti şi poliţiştii de frontieră maramureșeni

În timpul acţiunii de salvare au mai fost găsiţi pe munte alţi doi cetăţeni ucraineni. Aceştia se aflau în deplasare şi au fost preluaţi de poliţiştii de frontieră din Poienile de sub Munte.

Pünkösdi visszacsatlakozás

Az egyház sok problémája abból származik, hogy visszakívánkozik az ószövetségbe. Jobban szeretné, ha megint lennének valakik, akik helyette elvégzik a vallásos tennivalókat. Legyenek különleges emberek, akik megmondják, mit kell tenni, hírt adnak a jövendôrôl és helyettünk cselekszenek!

Pelerinaj la Șumuleu Ciuc | László Felföldi, episcopul Diecezei de Pécs: Trebuie să ne întoarcem şi să căutăm punctul cel mai profund al credinţei...

În omilia sa, oratorul pelerinajului din acest an a dedicat o secţiune specială tinerilor, avertizându-i împotriva pericolelor lumii digitale şi subliniind că şi ei, „tinerii care construiesc şi continuă viitorul”, au nevoie de bucuria credinţei.

Mai multe articole de același fel