Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) revine în fața publicului, după o perioadă de absență cauzată de restricțiile impuse de pandemia de COVID-19,  cu o expoziție specială de fotografie.

Expoziția, intitulată „Deva în imagini”, prezintă publicului lucrări realizate de cinci fotografi ai AAFH: Marius Isfan, Radu Muntean, Edwina Kasler, Cristian Resiga şi Grigore Roibu.

Expoziția poate fi văzută în Bastionul de Sud-Est al Cetății Deva începând de miercuri, 24 iunie 2020, ora 12:00, când vă puteți întâlni și cu o parte dintre artiștii fotografi.

Fotografiile, imagini spectaculoase cu orașul Deva, vor fi expuse în aer liber și vor putea fi văzute de turiști și de localnici timp de trei săptămâni.

Intrarea la expoziția de fotografie este liberă.

Evenimentul este organizat de Primăria Deva și Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni, cu respectarea regulilor impuse de starea de alertă instituită în contextul pandemiei COVID-19.

Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni a fost fondată în anul 2017, fiind  prima asociaţie profesională din judeţul Hunedoara care promovează arta fotografică şi artiștii fotografi din regiune. AAFH a stabilit relaţii de parteneriat cu mai multe cluburi şi asociaţii din Transilvania dar și cu Asociaţia Artiştilor Fotografi din România. Unul dintre obiectivele importante al AAFH este promovarea prin imagine a obiectivelor istorice, naturale și culturale din județul Hunedoara.

Începând din 2018, AAFH a înființat ”Școala de Fotografie”, în cadrul căreia organizează atât cursuri de iniţiere în fotografia digitală, cât și cursuri de specializare acreditate de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii în meseria de fotograf.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania