fbpx
spot_img
19.2 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIESe redeschid terenurile de joacă și de sport din Miercurea Ciuc. Ce...

Se redeschid terenurile de joacă și de sport din Miercurea Ciuc. Ce s-a decis pentru creșă și grădinițe

Publicat în

spot_img
spot_img

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc a decis luni redeschiderea terenurilor de joacă şi de sport din oraș.

Creşa municipală şi grădiniţele cu program normal şi prelungit se vor redeschide numai în cazul în care după cinci zile consecutive nu sunt înregistrate noi cazuri de COVID-19. Potrivit datelor obţinute de municipalitate de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita, sunt 83 de solicitări pentru grădiniţe şi alte 40 pentru creşă, pentru a beneficia de serviciile preşcolare în timpul verii. Părinţii vor fi contactaţi telefonic pentru o informare mai amplă

Ioana Pop

Articole recente

A fost dat în funcţiune noul terminal de pasageri al Aeroportului Internaţional Oradea

O investiţie de 40 de milioane de euro din fonduri europene

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Poliţia de Frontieră a transmis că, în zilele de duminică şi luni circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că sunt celebrate Rusaliile Catolice.

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Mai multe articole de același fel

Doru Ioan Dăncuș: Aducem investițiile necesare pentru a îmbunătăți actul medical în Baia Mare (PE)

Primarul municipiului Baia Mare spune că aspecte care vizează realizarea de investiții în sănătate au fost discutate atât cu președintele Comisiei de Sănătate a Senatului, Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel cât și cu secretarul de Stat în Ministerul Sănătăţii, Dr. Tiberius Marius Brădățan, prezenți zilele trecute în Baia Mare. CMF: 21240002