fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORSe reiau cursele regulate de autobuz pe linia transfrontalieră Oradea - Biharkeresztes

Se reiau cursele regulate de autobuz pe linia transfrontalieră Oradea – Biharkeresztes

Publicat în

spot_img
spot_img

Operatorul de transport public din Oradea, OTL, a anunțat că va relua, începând de miercuri, curse regulate de autobuz pe linia Oradea – Biharkeresztes.

Pe această linie sunt planificate trei curse/zi. Orarul curselor pentru zilele luni-duminică este următorul:

– plecări din staţia Auchan: 7:50; 15:40; 18:00,

– plecări din staţia Gara Biharkeresztes (ora Ungariei): 8:00; 15:40; 18:10.

Pentru accesul în mijlocul de transport şi pe toată durata călătoriei, pasagerii sunt obligaţi să poarte masca de protecţie.

Pentru transportul rutier internaţional de persoane, în punctele de îmbarcare, operatorii de transport au obligaţia de a asigura măsurarea temperaturii cu dispozitive tip termoscanner pentru fiecare pasager. Se va refuza îmbarcarea persoanelor cu o temperatură peste 37,3 grade Celsius.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

A fost semnat contractul de finanţare pentru construirea spitalului de boli infecţioase de la Oradea

Potrivit datelor transmise de Primăria Oradea, noua unitate medicală urmăreşte gruparea specialităţilor boli infecţioase şi pneumoftiziologice la o singură adresă, într-o unitate spitalicească modernă, care să răspundă tuturor cerinţelor de calitate actuale.