Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului va putea fi vizitat gratuit miercuri, 24 iunie, de Sânziene, de toți vizitatorii care vor veni îmbrăcați în cămăși autentice.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Programul pregătit special pentru ediţia a VII-a a Zilei Universale a Iei se încheie cu o conferinţă online, denumită “IA, haină de lumină a sărbătorii”, care va începe la ora 18.30. Gazda conferinţei este părintele Constantin Necula.

“Părintele prof. Constantin Necula ne-a însoțit încă de la prima ediție organizată de Muzeul ASTRA. Anul acesta, pe 24 iunie, de Sânziene, de la orele 18:30, devine gazdă în conferința online organizată în parteneriat cu Centrul de Cultură și Știință al României la Tunis, Ambasada României la Tunis, Institutul Limbii Române și Doxologia, avându-le invitate pe Mirela Crețu – Director Muzee pavilionare (Muzeul ASTRA), Iulia Gorneanu (autor, curator, colecționar), conf. univ. dr. Lia Faur (scriitor, Lector de limba română la Universitatea El Manar, Institutul de limbi moderne Habib Bourguiba, Tunis; coordonator al Centrului de Cultură și Știință al României la Tunis) și Andreea Ciortea (antreprenor cultural, co-organizator și inițiator Ziua IEI Sibiu și comunitatea online IA Sibiu)”, a anunțat Muzeul ASTRA din Sibiu.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania