Circuitul expozițional temporar al Muzeului Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» este deschis pentru vizitare începând de miercuri, 24 iunie.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Accesul publicului este posibil de miercuri până duminică, în intervalul orar 10,00 – 16,30, exclusiv prin programare prealabilă, cu respectarea regulilor obligatorii stabilite de conducerea muzeului.

Programarea vizitelor

Programările pentru vizitarea Muzeului Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» se fac cu cel puțin 24 de ore înainte de vizita planificată. Pentru păstrarea unui proces de organizare eficient, vizitatorii sunt rugați să facă rezervare online pentru ora dorită.

Consultați calendarul vizitelor disponibil pe site-ul muzeului și alegeți un interval liber, marcat cu titlul Vizita. Intervalele care nu mai sunt disponibile sunt marcate Rezervat;

Transmiteți un e-mail pe adresa office@muzartbm.ro în care să specificați numele Dvs., data și ora dorite;

Așteptați e-mailul de confirmare;

Citiți regulamentul afișat în cadrul programării;

Prezentați-vă la muzeu pentru vizită la ora stabilită. Intrarea în muzeu se face la fiecare jumătate de oră. Biletele pot fi cumpărate exclusiv în numerar de la casieria muzeului.

Programările se pot face și prin intermediul paginii Facebook selectând Vizitarea Expoziției afișată în secțiunea Servicii, sau prin mesageria paginii.  Procesul de rezervare este finalizat doar în momentul primirii e-mailului, respectiv mesajului de confirmare.

În intervalul luni – vineri, orele 9, 00 – 16,00 puteți contacta și telefonic instituția, la numărul 0371 079 380.

Pentru informații suplimentare puteți scrie pe adresa de e-mail office@muzartbm.ro sau suna la numărul 0371 079 380, de luni – vineri între 9,00 – 16,00.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania